Bitcoinin takana oleva nouseva vauhti voi olla hitaasti hiipumassa, mikä viittaa siihen, että korjaus on käynnissä.

Tärkeimmät takeaways

  • Korkea ahneus on vallannut kryptovaluuttamarkkinat, mikä on erittäin negatiivinen merkki.
  • Samaan aikaan Bitcoin välitti myyntisignaalin, joka voi nähdä sen laskevan kohti 12 350 dollaria ennen kuin se pyrkii korkeampiin korkeuksiin.

Sijoittajat kasvavat ylivoimaisesti nousussa Bitcoinista viimeaikaisen hintatoiminnan ansiosta. Useat tekniset ja ketjumittaukset viittaavat kuitenkin siihen, että lyhyt korjaus on käynnissä.

Bitcoin vilkkuu myy signaaleja kriittisessä tuessa

Bitcoin pääsi otsikoihin 21. lokakuuta sen jälkeen, kun se oli pudonnut nousevasta rinnakkaisesta kanavasta, joka sisälsi hintatoimintansa syyskuun alun markkinahäiriön jälkeen.

Seuraavan 12%: n nousun myötä kriittisen valuutan huippu nousi uusiin vuotuisiin korkeuksiin. BTC nousi 13 360 dollariin ensimmäistä kertaa kesäkuun 2019 jälkeen ja saavutti kanavan esittämän tavoitteen.

Kun lippulaiva kryptovaluutta ylitti surullisen 12 000 dollarin rajan, sosiaalinen media räjähti aktiivisuudella. Yhteisön oivallusten tarjoaja LunarCRUSH kirjasi yli miljardi sitoutumista pelkästään 21. lokakuuta.

Valitettavasti suuri määrä sosiaalisia mainintoja hintapumpun aikana johtaa usein lyhytaikaisiin konsolidointeihin tai jopa jyrkiin korjauksiin.

Kun tarkastellaan TD-peräkkäistä indikaattoria päivittäisessä kaaviossa, pessimistinen teesi pätee. Tämä tekninen indeksi esittää tällä hetkellä myyntisignaalia vihreän yhdeksän kynttilänjalan muodossa.

Jos laskentamalli on validoitu, ennustetaan kynttilänjalkojen korjaus yhdestä neljään päivässä ennen nousutrendin jatkumista.

Myyntipaineen kasvu nykyisen hintatason ympärillä voi nähdä Bitcoin Trader laskevan 12 350 dollariin. Mutta ensin pioneeri-kryptovaluutta joutuisi murtautumaan jäykän tukirajan läpi 12 700 ja 13 000 dollarin välillä.

Täällä noin 750 000 osoitetta oli aiemmin ostanut lähes 700 000 BTC: tä IntoTheBlockin ”In / Out of the Money Around Price” (IOMAP) -mallin mukaan.

Vaikka kertoimet näyttävät suosivan karhuja, äkillisellä ostotilausten nousulla voi olla voimaa vaarantaa laskeva näkymä.

Siirtyminen viimeaikaisen korkeimman 13 360 dollarin yli ja tämän alueen muuttaminen tueksi voi nähdä Bitcoinin nousevan 15 000 dollariin tai korkeammalle. IOMAP-kohortit osoittavat vain vähän tai ei lainkaan vastarintaa ennen $ 13,100–13,500 -rajaa.

Salausmarkkinat etenevät eteenpäin

Uusi kehitysaalto on tuonut viime aikoina paljon huomiota kryptovaluuttamarkkinoille. Bitcoinin ostavien julkisesti noteerattujen yritysten rinnalla PayPal avaa portit 350 miljoonalle käyttäjälleen ostamaan ja myymään kryptovaluuttoja.

Tämä positiivinen uutinen on sopusoinnussa tarjonnan sokin kanssa, jonka tämän vuoden Bitcoin-puolittamisella ei ole vielä hintojen suhteen.

Ketjuanalyytikko Willy Woo uskoo, että lohkopalkintojen vähentämistapahtuman vaikutukset voivat olla aivan kulman takana ja todennäköisesti „teleportoitaisiin [BTC] ylöspäin täysimittaiseksi, FOMO: n aiheuttamaksi härkäajoksi“. Markkinaosapuolten korkea ahneus on kuitenkin huolestuttavaa etenkin lyhytaikaisessa hintatoiminnassa.

Vaikka kellotapaus kryptovaluutta edelleen leijuu 13 000 dollarin vyöhykkeen ympärillä, on kiinnitettävä huomiota kahteen tärkeään hintatasoon.

Taustalla oleva tuki 12 700 dollaria ja yleiskestävyys 13 360 dollaria auttavat määrittämään hintojen etenemisen seuraavaksi.

Tämän vyöhykkeen yläpuolelle siirtyminen merkitsee hyppyä kohti 15 000 dollaria, kun taas sen alle rikkoutuessa Bitcoin voi pudota 12 350 dollariin.